Війна, яку розпочали росіяни на чолі з володимиром путіним, залишила невиліковну рану в душі кожного українця.

Але, як з'ясувалося, не лише негативними подіями наповнились українці за майже півроку повномасштабної війни. Це довів легендарний український телеведучий, який вів ранкове шоу "Підйом" разом із Олею Фреймут та Сергієм Притулою, Олександр Педан.

Педан, Фреймут та Притула: фото з вільних джерел

Незважаючи на війну в Україні, діти мають розвиватись! Нікому й ніколи не вдасться відібрати в маленьких українців дитинство. У цьому впевнений ведучий Нового каналу та громадський діяч Олександр Педан. Окрім волонтерської діяльності цього літа йому вдалося провести з 5-річним сином Мариком багато часу, та ще й навчити його важливій справі!

"Найпозитивніший момент за ці шість місяців це те, що я навчив сина кататися на велосипеді. Він поїхав на двох колесах, і це так круто! – розповів телеведучий у YouTube-проєкті "Розмова". – Марику п'ять з половиною років. На початку війни було видно, що йому важко через недосипи, через зміну місця проживання, через походи в підвал. Але він адаптувався."

Популярні новини зараз

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Олександр Педан з сином Марком (5 років)

У перший день вторгнення Педан із родиною поїхав із Києва до рідного міста ведучого Хмельницького.

"Зараз діти потребують більшої нашої уваги. А ще дуже чітко відчувають ситуацію , – каже Олександр. – З перших днів ми говоримо з Мариком і пояснюємо все, як є. А ще, я вважаю, дітей потрібно більше завантажувати справами, займати активностями, щоб вони відволікалися.

Олександр Педан проводив із сином багато часу і до війни. Одним із найяскравіших способів дозвілля був скеледром. Зірковий тато власним прикладом показував п'ятирічному синові важливість спорту та прищеплював любов до нього.

"Я хочу бути для сина не супергероєм, а справжнім другом. Ми називаємо один одного baddy, тобто "людина, якій можна повністю довіряти". Навіть своє життя. Готовий завжди підтримувати Марика, страхувати його. Дружні стосунки - це найголовніше" , – каже Педан.

Олександр Педан з сином Марком (5 років)

Нагадаємо, що грошей у Олександра Педана вистачить лише на півроку, роботи більше немає.

Раніше ми повідомляли, що друг Фреймут і Притули Олександр Педан показав, хто такий справжній Шевченко.