Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк "поховала" кар'єру модного блогера через своє обличчя. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Христина Горняк регулярно радує шанувальників новими фото чи відео, тим самим залишаючись із ними на зв'язку. Дружина телеведучого показує, що відбувається у її житті, інколи ж навіть ділиться переживаннями чи проблемами.

Христина Горняк. Фото: Instagram

Так, цього разу Христина Горняк заявила, що її мрія бути успішною та модною блогеркою впала. За її словами, вона не може серйозно налаштуватись на зйомку ролика, що заважає зняти його якісно.

"Не бути мені модною блогеркою, яка знімає класні видосики із серйозним обличчям! Дивитись до кінця (у цьому вся я)", - підписала ролик дружина ведучого.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Втім, шанувальники з думкою дружини Остапчука не погодилися і заявили, що багатьом людям якраз такі справжні блогери і подобаються.

"Люблю саме живі емоції, тому що всі ми люди", "Так ще й краще", "Боже яка ви красива", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Володимира Остапчука поскаржилася, що не може повноцінно "кайфанути": "Відчуваю інакше".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу після тривалої мовчанки порадувала шанувальників новиною: "Ми так сумуємо за тобою".

Крім того, ми писали, співачка М'ята розповіла, як покійний Скрябін "приходив" до неї та запевняв, що Україна переможе окупантів: "Він щось знає".