Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається не тільки власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, а й благодійністю, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона людей

Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Маша Єфросиніна з початку повномасштабного вторгнення активно займається благодійною діяльністю. Цього разу вона вирішила показати результат своєї діяльності та розповіла, чому вона не купує та не відправляє на фронт Байрактари.

Варто зазначити, що ведуча займається дуже корисною справою - вона допомагає жінкам та дітям, які постраждали від війни, особливо тим, які отримали психологічні травми під час окупації.

У горах, Славському, Маша організувала реабілітаційний центр, де з жінками, які постраждали, працюють досвідчені психологи. Лікарі зазначають, що їм доводиться нелегко. У кожної жінки своя непроста історія. Проте Маша допомагає українським жінкам відновитися, щоб вони відроджували Україну.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Я багато думаю над тим, як показати вам результат витрат ваших пожертвувань так, щоб ви відчули те саме, що відчувають ті, хто, скажімо, жертвує на Байрактар, в потім бачить його придбаним:)) Так, @masha.foundation не купує Байрактари. Ми відроджуємо жінок та дітей, які найбільш постраждали від війни. І я все ж таки спробую довести вам, що ваші донати допомагають теж дуже важливій справі", - написала вона.

Раніше ми писали про те, що телеведуча Єфросиніна поскаржилася, що нікого не порадувала її українська мова: "Зміни ім'я, ти не Маша"

Як повідомляв Знай.ua, до Маші Єфросініної прийшло "осяяння" завдяки Артему Пивоварову та бійцю: "Війна була суто про смерть"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна показала силу українських сердець та схилила голову перед талантами: "Вони всі різні та магічні"