З початку повномасштабної війни, яку розпочала росія на чолі з путіним, кожен українець хотів просто відчути себе у безпеці.

Для цього багато хто не просто виїжджав до іншого міста, а й ухвалював рішення їхати з України. Звичайно, в дорозі з кожним відбувалося всяке і своєю історією вирішила поділитись зірка студії "Квартал 95" та акторка "Жіночого кварталу" Ольга Жуковцова.

Ірина Сопонару і Ольга Жуковцова

До 24 лютого Ольга Жуковцова мала улюблену роботу, чекала на прем'єру серіалу "Молода" на Новому каналі, де вона зіграла головну роль, та планувала майбутнє. Але ранок, коли напали росіяни, назавжди змінив її життя. Напередодні акторка приїхала до сина та чоловіка до Дніпра, але змушена була надовго залишити місто та Україну.

"Мій чоловік - в інвалідному візку, це була одна з головних причин, чому ми вирішили поїхати. Він би не зміг спускатися в бомбосховище. А ще я розуміла, що дитині не місце на війні. Хотілося захистити його психіку, - розповіла вона. - Обрали Туреччину, бо було в кого зупинитися, дорога до кордону виявилася довгою, першого дня доїхали до Умані, туди вже прилетіли перші ракети, там ми якось дуже легко заправилися, знайшли готель, що було складно, і залишилися переночувати. вирушили на кордон з Румунією, де провели три дні – була довга черга, першу ніч перед кордоном спали на заправці, виїхавши з черги, другого дня довелося заново займати місце, так що наступну ніч провели в машині, спали з чоловіком по черзі. ми проїхали всього 15 метрів."

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Ольга Жуковцова із сином, фото: zhukovtsova_olga

Мабуть, провели б у черзі ще довше, якби Ольга не звернулася по допомогу до поліції.

"Чоловік три доби провів сидячи, більше йому не можна було сидіти. Нам пішли назустріч, і ми трохи швидше переїхали кордон, - згадала вона. - Тоді мене дуже вразили українці. Ми проїжджали повз будинок, і я помітила ящики з продуктами. Вийшла запитати, скільки це коштує, а мені чоловік каже: "Жінка, ви що, з глузду з'їхали?" Беріть, що вам потрібно, безкоштовно – печиво, шоколад, ковбасу". Коли стояли в черзі до кордону, то приїжджали машини з гарячими обідами – місцеві жінки готували та роздавали їх. Нас два дні годували волонтери, бо на заправках залишилися хіба що презервативи і каву. Все інше розібрали. Вперше добре поїли в Румунії в піцерії. Причому у нас тоді не взяли грошей. Та ще й дали в дорогу смакота."

Дивіться серіал "Молода" за участю Ольги Жуковцової про другу юність і кохання, якому всі віки підкорені, восени 2022 року на Новому каналі.

Ольга Жуковцова, фото: Instagram

Нагадаємо, що красуня Ольга Жуковцова з "Жіночого кварталу" стала тренером "Ліги сміху".

Раніше ми повідомляли, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показалась з крутим нареченим із футболу.