Відома танцівниця, легенда "Танців зірками", майстер спорту, чемпіонка світу Олена Шоптенко веде сласний блог на якому активно спілкується з шанувальниками. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, на її сторінку підписано 290 тисяч підписників

Олена Шоптенко. Фото: скриншот Instagram

З початку війни Олена виїхала з дитиною в Австрію. Вона зізналася, що спершу в неї був розпачі, адже в іншій країні вона нікого не знає, всі її професійні зв'язки були втрачені. Крім того, вона не розуміла, що робити далі. Проте в неї було нестримне бажання допомогти Україні.

Тепер разом з іншими танцівниками вона готує новий танок. Тренування влаштували на вулиці. Олена разом з іншою танцівницею залізли зверху на бетоні плити, щоб іншим було все видно та почали показувати нові рухи.

За задумом, танок має бути ніжними, тому й рухи плавні. У відео, яке вона опублікувала в сторіс, Олена лягла на спину партнерці та почала рахувати у мікрофон. разом вони присідали, а потім Шоптенко ще підняла ногу. Видовище сподобалось учням, вони навіть аплодували танцівницям.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

У наступному відео Олена зняла повністю всю композицію танцю, який буде представлений на концерти. Коли саме відбудеться концерт йде поки невідомо.

Олена Шоптенко, скриншот: Instagram Stories

Олена Шоптенко, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко показала те, що вперше зробила за 4 місяці війни: "Я так скучила за цим".

До слова, легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко благає про допомогу: "Не можна допускати".

Раніше ми писали, що легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко помітила на обличчі згубні наслідки війни: "Можна прибрати, на відміну від..."