Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка недавно розійшлася з Дантесом, іноді тішить шанувальників новими історіями з особистого та творчого життя в Instagram, де на неї підписано понад 5 мільйонів шанувальників.

Надя Дорофєєва зовсім нещодавно повернулася в Україну, і вже встигла нагрішити. Про свої враження від нашої країни після європейських, дівчина й розповіла у своєму Instagram.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Згрішила. Днями я припаркувалася у недозволеному місці й, звісно, моя машина благополучно відправилась на штрафмайданчик. В Європі я не раз стикалася з тим, наскільки складно і дооовго розв’язувати всі бюрократичні питання. Тому коли поїхала за машиною і забрала її вже через 10 хвилин, просто заплативши штраф через "Київ Цифровий", я офігіла! Здавалося б, ситуація не з приємних, але я вибігла такою щасливою, вкотре переконавшись у тому, що наша країна найкрутіша! Дуже пишаюся - зізналася Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Сергій Лазановський прокоментував допис Наді: "Теж мандруючи Європою, завжди порівнюю з нашою країною, і сфера обслуговування у нас в рази крутіша", - написав співак.

Інші шанувальники долучилися до спілкування зірок:

"Оце щастя - радіти штрафу саме в Україні", "Всі ми трохи Надя", "Красуня", "Яка ти стильна", "Вауууу", "Наступного разу не ставте машину в недозволеному місці", - написали шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва довела до сліз кожного українця, зробивши це без будь-якої допомоги.

Як повідомляв "Знай.ua" Дорофєєва випадково показала Михайла Кацуріна в найінтимніший момент.

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Дорофєєва геть забула про своїх попередніх і сколихнула Мережу фото зі справжнім чоловіком.