Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору поділився з шанувальниками суто чоловічим лайфхаком і напоровся на жорстку критику. Нове відео він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дядя Жора обожнює знімати позитивні ролики, щоби підняти настрій українцям у цей складний період. Гуморист любить ділитися курйозними мудростями, а також іноді розповідає так звані "лайфхаки", які, на його думку, можуть полегшити життя людини.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора порадував шанувальників суто чоловічим "лайфхаком" - як відкрити банку пива без жодних пристроїв.

"Це лайфхаки від Дяді Жори і сьогодні я вам покажу, як відкрити банку пива. Дивіться для цього це, ось це і це нам не потрібно. Дивіться, на банку є ось така штучка, робите ось так", - розповів гуморист.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Втім, шанувальникам порада артиста не зайшла.

"Нічого ооооо собі, я в шоооооку, все життя дно вирізав ..... спасибі", "Чи то в мене з гумором все погано, то Дядя Жора дичину якусь почав знімати ...", "Щось діда сильно поплавило", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай повідомляв, Дядя Жора довірив маленькій доньці свої нігтики, ставши першим клієнтом її "салону": "Добре, що бантики не в'яже".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" Маша похвалилася стрункими формами в кофти, що обтягує: і для кого вбралася.