Народна артистка України Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

17 серпня 2022 року – день народження легендарного Андрія Кузьменка, Кузьми Скрябіна. Йому могло б виповнитись 54 роки. І багато зірок шоу-бізнесу вирішили написати пост, що стосується цієї світлої людини, яка ніколи не соромилася говорити правду.

Наталія Могилевська, фото: Instagram

На відео показано невелику альтанку з портретами Андрія Кузьменка. Для нього було зібрано паперові кораблики з теплими словами на його адресу. Виконавиця теж написала кілька пропозицій, зізнавшись йому в коханні.

Наталія Могилевська, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Сьогодні його не вистачає як ніколи", "Мабуть, єдиний за ким нудьгує весь народ", "Він сьогодні їх ніби був потрібен! Його пісні з нами, вони надихають на роки!", "Усієї Україні не вистачає такої великої людини... Гідний син своєї нації", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала красенів, через які вона жива: "Мрію давно"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська заснувала День початку деокупації Криму після "бавовни"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська розповіла про втілення світлого майбутнього: "Не треба, як Полякова чи Зібров співати по всіх країнах гімн"