Популярна українська співачка Jerry Heil, справжнє ім'я - Яна Шамаєва, тішить шанувальників своєю унікальною музикою, проте не забуває про віддану аудиторію в Instagram, вона розповідає їм цікаві історії зі свого життя, ділиться творчими планами та ідеями. За її акаунтом стежать 244 тисячі підписників

Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення Jerry Heil багато подорожувала Європою разом з відомою реперкою Alyona Alyona. Зараз Альона повернулася до дому в надії зустріти нареченого, так їй нагадала ворожка. А Яна вирішила подовжити мандри.

А нещодавно вона розповіла підписникам, про те що зараз всі обговорюють крім війни криптовалюти. Навіть зірки вирішити заробити віртуальні статки, як приклад вона згадала про Дашу Квіткову та Волошина.

"Зараз здається в моїх сторіс, здається, як і ваших є дві основні теми: це - війна, понятнє діло і люди почали дуже сильно говорити про крипту. Настільки сильно, що я зацікавилася і вирішила цьому навчатися. Так шо побажайте мені, по-перше, успіху, а по-друге, я заручилася підтримкою дуже кльових ребят, я до них саме їздила у Валенсію. - це WhiteBIT. Ви їх знаєте по тому, що - це вони купили кубок Калуша", - сказала Яна.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Вона також додала, що це європейська біржа, яка родом з України. також Яна була здивована, що всі айтішики, з якими вона познайомилась, а це 300 чи 400 осіб, вони всі з Харкова.

Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil та Alyona Alyona зібрали аптечки для бійців з ЗСУ, приховавши невеликі подарунки від себе: "Заряджена любов'ю"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil розповіла про свою мрію та зізналася, що втрачає за кордоном: "Дуже сильно хочу повернутися"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil приємно вразила молитвою у каплиці біля Берлінського муру: "Несподівано, але дуже потужно"