Шанувальники не полишають увагою Аллу Пугачову та Максима Галкіна, їх акаунти нараховують сотні тисяч підписників. Та й сам Максим, який дуже популярний у соціальних мережах, частенько тішить фото з особистого та творчого життя, не забуває про кохану дружину Аллу

Алла Пугачова, фото: Знай.uа

Як відомо, зараз зіркова сім'я мешкає в Латвії. Це місце Алла та Максим давно вподобали. Вони вже багато років орендують віллу "Марта", яка знаходиться на другій лінії, а поруч будинок її подруги - Лайми Вайкуле.

Цього разу на акаунті шанувальників з'явилось фото, на якому Алла майже без макіяжу сидить на пляжі за столиком, а напроти неї її чоловік максим Галкін. Світлина підписана так:

"Коханий чоловік – затишний, як будинок. З ним думати не будеш: "Що там за вікном?" Мороз чи сонце, чи вітер, чи град... З коханим чоловіком не бачиш перешкод, Вони непомітні і все ніщо, Всі біди, печалі тепер не до чого. Не треба бути сильною, не треба – "Вперед!". Слова втіхи він завжди знайде. І сльози утре, і підставить плече. Коханий чоловік – що потрібно ще?"

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У коментарях шанувальники побажали щастя та здоров'я парі та зауважили, щоб вони не звертали уваги на негатив, якій доволі часто навколо них відбувається. А дехто з підписників відмітив, що фото не зовсім вдале.

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми".

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін поцікавився у шанувальників, чи Пугачова схожа на шафу: "Що означає поверніть Аллочку"

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова в коротких шортах наробила галасу: "Люди, згадайте скільки їй років"