Популярний російський гуморист, телеведучий та шоумен Максим Галкін захопив шанувальників неймовірно милими кадрами із сином Гаррі. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін має багатомільйонну армію шанувальників, яка не зменшилася навіть після його виїзду з росії та критики на адресу уряду через розв'язану проти України війну. Артист регулярно ділиться новими фото та відео як із виступів, так і з особистого життя.

Максим Галкін, фото: Instagram

Так, цього разу Максим Галкін захопив шанувальників неймовірно барвистим колажем. Артист кілька років поспіль, починаючи з 2017 року і закінчуючи 2022-м, робив фото із сином на пляжі в одній і тій самій позі, щоб зняти дорослішання спадкоємця.

"Час дитинства", - лаконічно підписав фотошоу.

Популярні новини зараз

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто захопився турботою батька і відзначили, що Гаррі справді помітно подорослішав за останні роки.

"Змалювати дитинство на фотографіях - одна з найважливіших і потрібних справ для батьків!", "Змінюється тільки Гарік", "Клас!! Незабаром ноги до підлоги будуть", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, росіяни засумнівалися в подяці Галкіна, який втік з росії і підтримує Україну: "Не намагаюся щось доводити".

Також наш портал інформував, Максим Галкін показав як швидко бігає Алла Пугачова коли не в росії: "Виглядає краще за деяких двадцятирічних дівчат".

Крім того, ми писали, що Максим Галкін намагається задовольнити Аллу Пугачову і показав свій огірок.