Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомкам у програмі "Орел і решка", згадав рідний Маріуполь і показав у якій розрусі живе його земляки. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Бєдняков є активним користувачем соцмереж, адже має мільйонну армію шанувальників, яка невпинно стежить за його життям. Ведучий регулярно радує новими фото та відео з особистого життя, а також використовує сторінку для волонтерства та просто ділиться важливою інформацією.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Андрій Бєдняков із болем у серці згадав рідний Маріуполь, який був фактично зрівняний із землею російськими окупантами. Він показав, у якій злиднях і розрухах зараз змушені виживати його земляки.

"Дуже символічне фото. Маріуполь. Люди чекають на автобус. Зупинка "рузкий світ". Кінцева", - підписав фото телеведучий.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Українці зазначили, що рана, яку зробили окупанти, не загоїться ніколи.

"У голові не укладається. Серце болить. Рана, яка не гоїться ніколи", "Мордор сіє тільки руйнування та смерть. Але ми всі знаємо чим закінчується Володар Перснів. Тож скоро і світ прийде на Українську землю. Миру вам", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розкрив суть емігрантів та показав, як змінилися українці: "Ми не хочемо вже як раніше".

Також наш портал писав, Андре Тан запропонував "стусанами" гнати всіх брехунів та маніпуляторів, щоб не витрачати час даремно: "З очей геть".

Крім того, ми повідомляли, Христина Соловій показала харизматичного красеня, який підкорив її серце: "У полоні кохання".