Американського репера A$AP Rocky було звинувачено у зв'язку зі стріляниною у 2021 році.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Окружний прокурор округу Лос-Анджелес Джордж Гаскон оголосив, що його офіс висунув звинувачення проти A$AP Rocky після передбачуваного нападу на колишнього друга у листопаді минулого року.

У квітні репера було заарештовано в міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса у зв'язку з інцидентом 6 листопада 2021 року в Голлівуді.

Терелл Ефрон, також відомий як A$AP Relli, подав цивільний позов проти A$AP Rocky, справжнє ім'я якого Ракім Майєрс.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Давній друг і колишній член A$AP Mob стверджував, що репер «заманив» його у маловідоме місце у Голлівуді, щоб обговорити розбіжності.

Двоє чоловіків нібито почали суперечку, яка загострилася і привела до того, що репер нібито вистрілив з пістолета в іншого чоловіка.

Департамент поліції Лос-Анджелеса заявив, що жертва зазнала легких травм, а Майєрс нібито втік з місця події разом з двома іншими людьми.

A$AP Rocky звинуватили (Зображення Redferns)

У заяві Гаскона йдеться: «Розрядка зброї у громадському місці є серйозним правопорушенням, яке могло закінчитися трагічними наслідками не лише для жертви, а й для невинних перехожих, які відвідали Голлівуд. Мій офіс провів ретельний аналіз доказів у цій справі та вирішив, що додавання спеціального звинувачення щодо вогнепальної зброї виправдане».

Майєрс має постати перед судом 17 серпня, справа наразі розслідується відділом пограбувань та вбивств поліції Лос-Анджелеса.

Новини про стрілянину з'явилися у квітні, коли Майєрса було заарештовано невдовзі після приземлення після поїздки зі своєю дівчиною Ріанною.

Пара вирушила у відпустку на батьківщину Ріанни, Барбадос, за кілька тижнів до того, як пара чекала на свою першу спільну дитину.

Репер, чиї хіти включають Praise The Lord і Every Day, вийшов з в'язниці після внесення застави у розмірі 500 000 доларів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", статуя вагітної Ріанни затьмарила Арістотеля у легендарному музеї.