57-річна чеська супермодель Пауліна Порізкова вирушила до Instagram, щоб поаплодувати пластичному хірургу, який нібито вказав на все "неправильне" з її обличчям у пості.

Поділившись своєю фотографією крупним планом, Порізкова написала, що виявила, що той самий знімок був повторно опублікований доктором, який продовжив "докладно обговорювати, що їй потрібно було зробити".

"Від цих набридливих западин під моїми щоками можна було б позбутися за допомогою філерів, ботокса для мого чола, цих зморшок з боків мого рота і зв'язок на шиї, і цілої купи лазерів, щоб підтягнути, розгладити і підтягнути все" , - нагадала вона, вказуючи на пост.

"Ось із чим доводиться мати справу літній жінці в очах громадськості. Мені сказали, що моє обличчя потребує "виправлення". Це якось пішло "не так" через старіння" , - продовжила красуня зі Sports Illustrated Swimsuit. - Чи варто дивуватися, що більшість із нас, хто має кошти, вдається до деяких форм ремонту того, що, як нам кажуть, зламано?".

Порізкова, яка в 2021 році позувала повністю оголеною (і без ретуші) для обкладинки Vogue Czechoslovakia, поділилася безопераційними процедурами, яким вона зазнала "для протоколу", включаючи лазерне лікування та плазмову ручку, про які вона тоді говорила виключно з Page Six Style.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Нагадаємо, що 57-річна супермодель Пауліна Порізкова приголомшує у крихітному бікіні: такому тілу позаздрить кожен.

Раніше ми повідомляли, "магія вічної молодості": головні секрети краси 57-річної супермоделі Поліни Порізкової.