Джонні Депп затіяв ще один великий проєкт після перемоги у суді у справі про наклеп проти Ембер Херд.

Зірка "Піратів Карибського моря" оголосив 15 серпня, що він зніматиме фільм про італійського художника Амедео Модільяні та співпродюсує його разом з Аль Пачіно та Баррі Навіді.

"Сага про життя пана Модільяні - це та історія, якою я неймовірно задоволений і по-справжньому пишаюся тим, що можу показати її на екрані" , - сказав Депп у заяві для Hollywood Reporter.

"Це було життя, повне труднощів, але зрештою тріумфу - загальнолюдська історія, з якою можуть ідентифікувати себе всі глядачі".

Джонні Депп: кадр з фільму

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Це перша режисерська робота номінанта на "Оскар" за 25 років після фільму "Хоробра серцем" 1997 року, в якому знялися він сам і Марлон Брандо.

"Модільяні", заснований на однойменній п'єсі Денніса Макінтайра 1980 року, слідує за художником і скульптором під час неспокійних 48 годин у Парижі в 1916 році, коли він не може продати свою роботу.

Повідомляється, що виробництво фільму має розпочатися у Європі навесні 2023 року.

Поки неясно, чи зніматиметься Депп у "Модільяні", але він уже отримав свою першу акторську роль після того, як у червні здобув сенсаційну судову перемогу над своєю колишньою дружиною.

Джонні Депп і Ембер Херд

Нагадаємо, що Джонні Депп зіграв першу роль у кіно після перемоги над Ембер Хердом у суді: блідий король із зав'язаними очима.

Раніше ми повідомляли, що Ембер Херд звинуватила Джонні Деппа у підкупі свідків на суді, тримала у собі 2 тижні: "Як судді могли повірити?".