Популярність до української співачки Роксолани Сироти, більш відомої як ROXOLANA, прийшла після участі у шоу "Голос країни-9". Останнім часом артистка все частіше радує слухачів своєю творчістю, а під час війни ще й підтримує ЗСУ, регулярно виступаючи на благодійних концертах.

Роксолана дала шанувальникам почути свою версію пісні "Люди як кораблі" легендарного, але, на жаль, вже покійного виконавця Кузьми Скрябіна.

Кузьма Скрябін

Також до перегляду доступний глибокий та дуже зворушливий кліп, у якому взяли участь не актори, а справжні українці – переселенці, медики та волонтери. Ті, на долі яких війна залишила шрами.

ROXOLANA, скріншот із кліпу

Популярні новини зараз

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Співачка заспівала відомі всім рядки у властивій собі манері – стильній, харизматичній та сучасній. А ще через жахливі події в рідній Україні дівчина знайшла в пісні Скрябіна новий сенс і вирішила поділитися ним.

"У цьому світі ми, справді, всі різні, як ті кораблі - хтось може бути маленьким човником чи великим вітрильником, катером чи лайнером, але ми всі, українці, пливемо однією течією і маємо триматись разом, щоб досягти нашого берега, де нас чекає наша спільна перемога", - написала Роксолана.

Раніше ми писали про те, що співачка ROXOLANA представила першу пісню після трагічної загибелі учасника гурту: "Життя знову розділилося на до та після"

Як повідомляв Знай.ua, співачка Roxolana повідомила про загибель і поранення членів своєї команди після удару росії у Вінниці: "Ніколи не пробачимо"

Також портал Знай.ua писав, що Tayanna влаштувала затишний квартирник і зібрала трохи грошенят для українців, ще й Roxolana покликала: "Отримуйте насолоду"