19-річна донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Маша веде власний блог в соціальній мережі instagram. Як розповідала її мама, вона не дуже публічна особа, тому не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте дещо розповідає підписникам. Її акаунт нараховує 13,7 тисячі підписників

Маша Кравець. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, через повномасштабне вторгнення Маша певний час перебувала за кордоном, а потім повернулась в Україну. А місяць тому вона разом з молодшими братом і сестрою відпочила у таборі в Болгарії. На своїй сторінці Маша опублікувала фотозвіт подій, мабуть, для батьків.

Дочка Олени вже зовсім доросла та не приховує, що є хлопець, який їй подобається. Він був з не на відпочинку в таборі й невипадково вона розмістила його фото на своїй сторінці.

А нещодавно у сторіс, Маша опублікувала ніжні фото, на яких вона без макіяжу у тоненькій ледь помітній сорочці. Варто зазначити, що дівчина дуже гарна та не зловживає косметичними засобами. Світлину вона зробила ввечері, мабуть, вже збиралась йти спати та таким чином хотіла побажати коханому добраніч, показуючи на другому фото ніжний поцілунок.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."