Український музичний гурт KAZKA, який виконує поп-музику з елементами електро фолку підтримує зв'язок з шанувальниками у соціальних мережах. Його учасники розповідають подробиці свого особистого та творчого життя. Його акаунт налічує 312 тисяч підписників

Олександра Заріцька, фото з Instagram

Нещодавно на своїй сторінці учасники групи опублікували нові фотографії. На них учасники групи позують біля снопів у полі. А солістка Саша Заріцька залізла зверху на сніп та кокетливо розставила ніжки. В руках у неї морозиво. Фото вийшло надзвичайно ніжне та миле. Вони підписали його так:

"Останні літні дні, насолоджуємось сонцем і цінуємо кожен момент, ця сукня, мої хлопці поряд і морозиво. Нехай все буде у нас добре 🤍"

Шанувальники у коментарях відзначили, що фотосесія вийшла класна, а Саша неймовірно виглядає на фото. Поте не всі коментарі схвальні. Проте, підписники обурились на гурт через те, що він збирається брати участь на міжнародному фестивалі в Угорщині, який називається Sziget. Як відомо, на ньому виступатимуть російські артисти. У коментарях вони написали:

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

"Чому ви їдете виступати на фестиваль «sziget» де будуть російські артисти та і ще й в Угорщину ?"

"Чому гурт KAZKA буде приймати участь разом із російською виконавицею на фестивалі Sziget???🥵🥵🥵 Ви вважаєте це доречно зараз?"

Нагадаємо, раніше у 48-річної Кейт Бекінсейл без ліфчика випали груди в ледь помітному топі і мікрошортах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова "відійшла" від гімнів на стадіоні, показавши знищення окупантами "Азовсталі".

Також "Знай.ua" писав, що Kalush Orchestra потрапили в скандал перед початком "Євробачення-2022".