Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та відома співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) часто спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею стежать 496 тисяч підписників. також співачка із задоволенням спілкується зі ЗМІ

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, не так давно Злата записала та представила нову пісню "Світло", яку вона присвятила працівникам ДСНС. Нещодавно на сторінці в соціальній мережі вона поділилася радісною новиною - її спільна з ДСНС робота вже в ТОП-100 кращих кліпів мережі YouTube.

Вона зокрема написала:

" дякую кожному, хто підтримав новий кліп "СВІТЛО" 🙈🥺 Наш спільний проєкт з @dsns_ukraine ДСНС України вже у ТОП-100 кращих кліпів на YouTube 💙💛"

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Проте обуренню співачки у публікації не було меж. Злата розповіла, що попередні 10 позицій займають роботи російських виконавців, яких, до речі, продовжують слухати українці. Тому Огнєвіч не втрималась та звернулась до українців із закликом не спонсорувати ворога.

"Але вище нашої роботи є 10 кліпів російських артистів 🤢🤮 Не вкладається в голові, скільки ще повинно загинути людей, що б наші люди перестали слухати цей шлак і спонсорувати ворога 😐 Підтримуй українське!" - написала вона.

У коментарях підписники погодились зі співачкою та написали:

"Все українське краще за російське. Тільки шкода, що ми це розуміємо ціною війни. Як добре, що я за 2 тижні до війни книгу #біжуабибігти видала українською.)"

"Ви прекрасні і робите дуже важливі речі🥰"

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"