Теоретики змови в TikTok стали вірусними після того, як заявили, що мають докази того, що голлівудські зірки, включаючи Кіану Рівза і Сандру Буллок, є реальними вампірами.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Заява з'явилася у відео TikTok, опублікованому раніше цього місяця, яке з того часу стало вірусним.

Теорія, якою поділився користувач TikTok @iammrconspiracy, свідчить, що ряд знаменитостей має двійники з минулих епох, настільки надприродні, що вони самі повинні бути зірками.

Кіану Рівз, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Колеги з фільму Кіану, 57 років, та Сандра, 58 років, також відомі тим, що виглядають нестаріючими, що, на думку деяких фанатів, додає більше правдоподібності теорії.

Зірки, зокрема Роберт Паттінсон, Джонні Депп, Едді Мерфі, Куін Латіфа, Ніколас Кейдж, Джон Траволта, Метью МакКонахі, Софія Вергара та Джей-Зі, також звинувачуються в тому, що вони вампіри у вірусному відео.

У 40-секундному кліпі, показаному поруч із їхніми передбачуваними портретними двійниками, теорія пояснює: "Ці знаменитості — вампіри чи еліта? Деякі з них – чисті двійники. Чи це вони? Це не реально. Це дивно, правда?"

Сандра Буллок

І Сандра, і Кіану грають вже понад три десятиліття і продовжують зніматися у фільмах, у тому числі в останній романтичній комедії Сандри «Загублене місто» та у фільмах Кіану «Джон Уік».

Він також з'явився у торішньому перезапуску The Matrix Resurrections.

Скрін посту в TikTok

Відповідаючи на вихідний пост, один пильний користувач вказав, що портрет двійника, використаний для Едді Мерфі, насправді є портретом зірки, який використовувався в комедії 2003 року «Особняк з привидами».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Сандра Буллок несподівано підігріла чутки про роман із Кіаном Рівзом.

Нагадаємо, у мережі розповіли про непросту долю Сандри Буллок.