Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася, що не може повною мірою відчути задоволення від улюбленого заняття. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Христина Горняк регулярно радує шанувальників новими фото чи відео, тим самим залишаючись із ними на зв'язку. Дружина телеведучого показує, що відбувається у її житті, інколи ж навіть ділиться переживаннями чи проблемами.

Христина Горняк, фото з Instagram

Так, цього разу Христина Горняк розповіла, що перестала отримувати повноцінне задоволення від улюбленого заняття – мандрівок. Якщо раніше вона "кайфувала" від будь-якої поїздки, то зараз емоції серйозно притупилися.

"Зараз себе у подорожах я відчуваю зовсім інакше, особливо коли поряд співають гімн України. Раніше я кайфувала від кожного куточку Європи, смакувала кавою чи вином, усміхалася, а зараз ніби тут, але повноцінно ні", - поділилася дружина телеведучого.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Також наш портал інформував, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".