Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова в Insta Stories повідомила, що її чоловікові Віктору Павліку настав час вирушати в благодійний тур містами України, і це її дуже засмучує. Дівчина зізналася, що музикант дуже допомагав їй із сином Михайлом, поки вона займалася розвитком власного магазину дитячого одягу, який нещодавно відкрила.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Але тепер Репяхової доведеться справлятися з усім самій, хоча "під рукою" вона завжди має дбайливу маму, яка точно не залишить доньку в біді.

"Дуже боялася цього дня і він настав. Наш таточко їде, ми залишаємося одні. Тепер стає ще складніше, тому що дуже багато процесів було на Вікторі", - сказала Репяхова.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

І як тільки Павлік поїхав, молода матуся взялася за збирання всієї квартири.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова у розпачі, "розривається" між роботою, сином та Віктором Павліком: "Не вистачає часу"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова показала, як чоловік Віктор Павлік "підлизується" до неї перед вильотом до США: "Франковичу, щось тебе не впізнати"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова готується до відкриття власної справи - без допомоги Віктора Павліка не обійшлося: "Вірю у світле майбутнє"