Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов посміявся з передчасного закриття пляжного сезону у тимчасово окупованому Криму після вибухів на військовому аеродромі. Своїми емоціями з цього приводу ведучий поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

В окупованому росією Криму 9 серпня сталися потужні вибухи в районі військового аеродрому біля міста Саки. Саме з нього злітали російські літаки, які бомбили Херсонську, Запорізьку та Миколаївську області.

Вибух у Криму, скріншот з відео

Офіційного підтвердження, що удару завдали ЗСУ немає, але на півострові почалася паніка і росіяни поспіхом почали їхати. В той самий час в Міноборони росії в кращих традиціях заявили, що все нормально - просто здетонували боєприпаси.

Юрій Горбунов поділився кадрами моменту вибухів та посміявся з того, що пляжний сезон у Криму цього року закінчився передчасно.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Гарячі тури до Криму. Без коментарів! Просто красиво!", - підписав кадри Юрій Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоби була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсія Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".