Український виконавець Віталій Козловський часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 19 тисяч людей, на другій сторінці, бо перша – заблокована.

Якось чоловік відповідав на запитання щодо Юрія Бардаша, відомого продюсера з України, який вибрав через війну рашистську сторону. А зараз Віталій показав довгоочікувану зустріч із рідною людиною.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

"Коли приїхали в гості до рідних друзів, яких не бачив півроку, то немає навіть слів... тільки емоції", - пише Козловський, а потім йде в обійми журналістки Аліни Шаманської.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Вона на своїй сторінці теж виставила, але довше відео, де вона їх зустрічає та Віталій виголошує полум'яну промову про головну мрію всієї України.

"Як же безпально ти сидр несеш, я не можу, це розрив", "Дівчина хотіла першою обнятися", "Так непомітно дівчина ховає пляшку", "Посміхнуло так, коли дівчина намагається з ефіру прибрати пляшечку літнього охолодженого чогось", "Віталій кожне слово правильно сказав. "Тільки вперед, тільки перемога, світло обов'язково переможе пітьму", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, задоволений Віталій Козловський поніжився на плечі Світлани Тарабарової: "Як добре"

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський зірвався і обрушив ураган гніву на росіян через теракти: "Бажаю все зло світу"

Знай.uа писав, Віталій Козловський поміркував, як з'явилася росія і знайшов істину: "Диявол створив..."