Дружина відомого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина активно розвиває власну сторінку у соціальній мережі instagram. Вона ділиться з підписниками подробицями особистого життя зі співаком, її сторінка вже нараховує майже 38 тисяч підписників

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram

З народженням маленької донечки Лізи життя молодого подружжя змінилося. Дитина потребує багато уваги, проте Іванна особливо не скаржиться на життя, а навіть встигає підробляти, поки чоловік пише пісні.

Виявляється Іванна вміє нарощувати волосся. Вона показала свої роботи в сторіс. Клієнтки у захваті від її роботи. При чому дівчина не розгубилася та попросила підписників, якщо вони теж хочуть пишне волосся - писати їй в дірект.

А не так давно у сторіс вона поскаржилась, що погано себе почуває і їй потрібна допомога. Івання зізналася, що почуває себе як овоч. А все через те, що маленька Ліза не спала всю ніч. Навіть ліки не допомогли малечі.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Блогерка розповіла, що збиралася вдень поїхати з малечею в село, проте вона дуже втомлена й не може вже їхати з малечею. Маленька Ліза й думала відпочивати. На відео вона активно повзає по мамі.

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram Stories

Іванна Сасанчина, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, отримав ляпаса, були інші дівчата: переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин розсекретив подробиці сімейного життя.

До слова, "Блокадний Маріуполь": переможець "Голос Країни" Роман Сасанчин показав, як роздають їжу в бомбосховищах.

Раніше ми писали, що 20-річний переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розлучився з дружиною через 4 місяці: "Більше не..."