Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка зараз активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona відвідала центр для українських біженців, який відкрили наші друзі литовці, віддавши приміщення свого університету, а ще вона прихопила із собою незамінну супутницю Jerry Heil. У цьому центрі мешкає безліч дітей. Вони займаються у різних гуртках, малюють, грають на музичних інструментах та спілкуються з психологами.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

Це вже не перший центр, що відвідують зірки. Вони об'їздили багато країн, щоб підтримати земляків та дізнатися, як вони влаштувалися за кордоном.

"Тому що у людей є серце і душа. Люди вірять у нашу перемогу. Вони роблять все для того, щоб нинішне і наступне покоління жили в злагоді і знали, що матимуть світле, чисте, мирне майбутнє", - заявила Альона.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

А ще співачка зізналася, що на написання нових треків її надихають саме українці. Вона зазначила, що кожен з них має душу і серце, представляє свою країну і робить це гідно.

"Це наші люди, які — кожен, як президент — будують міжнародні зв'язки по всій Європі! Кожна українка та українець закордоном тепер — це посол та консул! Обличчя України закордоном! І ми тримаємо його гідно" , - написала артистка.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona та Jerry Heil показали свої пригоди в Латвії: "Нас вразило"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona і Jerry Heil після німкені Ela защебетали з литовкою Monika Liu з "Євробачення": "Нові відносини та зв'язки"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil натякнула на стосунки з молодим іноземцем: "Якось не йшло до цього"