Відомий український шоумен та телеведучий Олександр Педан розповів, що готовий йти на фронт і хотів би воювати у лавах артилеристів. Цим він поділився в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Слава Дьомін поцікавився в Олександра Педана, ким би він пішов воювати, якби отримав повістку. На це він відповів, що хотів би стати артилеристом і зазначив, що піхоті у цій війні найважче.

Олександр Педан. Фото: скрін youtube

"В артилерії. Ти знаєш чому? Тому що в піхоті зараз дуже важко, у них найважча робота у світі. Хлопці та дівчата сидять в окопах і як би вони не хотіли, вони не можуть стріляти по орках фактично, бо відстань не дозволяє". і по них поливають орки мінами, бомбами, ракетами... Але якщо вони підуть, то туди прийдуть орки, тобто вони мають бути там", - сказав Олександр Педан.

Шоумен підкреслив, що українська артилерія працює дуже круто і незважаючи на те, що окупанти полюють цей вид військ, вони бережуть себе і техніку, викладаючись на повну.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Дьомін і Педан. Фото: скрін youtube

"Арта працює зараз дуже швидко. Я був у ракетників, вони бережуть себе", - зазначив телеведучий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Педан розплакався від історії про Маріуполь, про яку не знає вся Україна: "Ми не посміли відмовити".

Також наш портал інформував, ведучий Олексій Суханов згадав, як гуляв нічною Одесою у пошуку червоного вина з Ройтбурдом: "Вже рік без тебе".

Крім того, ми писали, Ірина Сопонару шокована лікарями в Буковелі, які не допомогли синові Саліванчук: "Коліно розірвалося".