Відомий український музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк продовжує у поті чола робити все, щоб перемога настала, якнайшвидше. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк, як і багато артистів, з головою поринув у волонтерство і допомагає воїнам ЗСУ не відчувати нестачі в нічому необхідному. За клопітку роботу виконавця раніше відзначили почесною нагородою від Міноборони.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Ми продовжуємо працювати і підтримувати наших захисників і захисниць. Минулого тижня завантажили гуманітарну допомогу для одного з військових підрозділів. Підрозділ отримав понад півтори тонни продуктів харчування та засобів гігієни. Окремо – інструменти та необхідне приладдя для формування укріплень. Але особливо бійці зраділи прапору України з написом "Привіт із Вінниці!"", - поділився Віктор Бронюк.

Артист наголосив, що неймовірно вдячний тим, хто стоїть до останнього, захищаючи Україну від російських загарбників.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Вдячні захисникам та захисникам, які борються ціною власного життя за нашу перемогу", - зазначив співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал вперше з початку війни особисто звернулася за допомогою до українців: "Немає іншого виходу".

Також наш портал інформував, Ірину Федишин ощасливили поранені бійці історіями про те, як страждають окупанти на передовій: "Їм добре перепадає".

Крім того, ми писали, дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпас" від українців: "Встиг скотитися".