Анна Кошмал стала широко відома глядачам завдяки ролі Жені у п'ятому та шостому сезонах серіалу "Свати". Зараз дівчина активно веде свою сторінку в Instagram, за якою стежить понад 700 тисяч людей, практикує йогу та вегетаріанство.

Анна Кошмал упродовж усієї війни всіма силами намагалася допомогти українцям. Артистка брала участь у благодійних заходах і навіть просто морально намагалася підтримувати постраждалих. Проте, лише на 6-й місяць вона вирішила відкрити власний збір.

Скріншот із Instagram, Анна Кошмал

Близькому другу її сім'ї, який відважно захищає країну від окупантів на Донецькому напрямку, дуже потрібен прилад нічного бачення AGM NVM-50 3AW1.

"Я нарешті зважилася 💪🏼 В сьогоднішніх обставинах немає іншого виходу, як відкрити збір. Ми вже знайшли пристрій в Канаді, після оплати від буде йти до нас близько 4 тижнів. Тож його було б добре якнайшвидше придбати, щоб він вирушив на допомогу", - написала Анна Кошмал.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Загалом треба зібрати 130 тисяч гривень і артистка вже поділилася реквізитами, куди її шанувальники можуть пожертвувати гроші. А ще вона наголосила, що будь-яка копійка важлива і кожен внесок наближає нашу перемогу.

Раніше ми писали про те, що зірка "Сватів" Анна Кошмал зважилася на відчайдушний крок заради сина Михайла: "Бігали вдвох"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала вусатого красеня, який з півпогляду може вкласти її в ліжко: "Навіть якщо не хочеш"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Кошмал зі "Сватів" поділилася з передплатниками кадрами з Бучі: "Не змити слід історії з молодого обличчя"