Відома українська співачка, у минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями та постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490.

Злата Огнєвіч вирішила привітати Софію Ротару із круглою датою – 7 серпня народна артистка України відзначила 75 років. З цієї нагоди "Холостячка" поділилася трепетними спогадами, пов'язаними з нею.

Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official/

Колись Огнєвіч була на концерті Софії Ротару на фестивалі Atlas Weekend і 6 годин чекала, щоб отримати автограф від артистки. Більше того, після цього вона покликала Злату в гримерку, але про що вони спілкувалися не повідомила.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огнєвіч

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Співачка процитувала слова "Пісня буде між нами" і назвала Ротару "легендою". А ще артистка підтримала ініціативу Софії, яка націлена на благодійний збір для жінок військовослужбовців.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огнєвіч

Варто зазначити, що ставлення українців до Ротару трохи змінилося через її мовчазну позицію під час війни з окупантами. Артистка розмістила лише кілька постів і майже ніяк не підтримала земляків.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч у стильному мерчі поміркувала про українців під обстрілами: "Рятують свої життя"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч з "Холостячки" вколола колег, які "відсиджуються" за кордоном: "Артист - це складна професія"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч уявила, як жити, коли твій коханий і дорогий у полоні: "Пов'язані руки"