Селена Гомес розповіла, що, зрештою, хоче вийти заміж і стати мамою, і вона готова відійти від акторської майстерності, щоб зосередитися на своєму особистому житті.

Колишня Джастіна Бібера зробила одкровення у п'ятничному випуску відеоподкасту TaTaTu "Повернення покоління".

"Я сподіваюся вийти заміж і стати мамою" , - сказала 30-річна акторка ведучим Ракель Стівенс та Ешлі Кук, які також є її давніми друзями.

"Зрештою, я втомлюся від усього цього, тому я, мабуть, просто присвячую більшу частину свого життя благодійності, перш ніж заспокоюся".

Селена Гомес на яхті, фото із соцмереж

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Хітмейкерша "Same Old Love" розповіла, як спостереження за тим, як росте її 8-річна зведена сестра Грейсі Тіфі, переконала її у тому, що вона хоче стати мамою.

"Вона дивиться на речі в перспективі , - сказала Гомес про свою сестру. - Я повинна в основному спостерігати, як ця маленька людинка перетворюється на людину. У світі немає кращого почуття. У певному сенсі я відчуваю себе мамою, хоча я нею не є" .

"Так приємно просто бачити, що колись життя було таким простим, - додала вона. - Я хочу насолоджуватися життям так, як вона насолоджується життям".

Артистка не вперше каже про те, що дуже хоче мати сім'ю.

Біллі Айліш і Селена Гомес, фото: Instagram

Під час виступу у червні у подкасті The Hollywood Reporter Chatter Awards Гомес сказала, що її переїзд із Техасу до Голлівуду змусив її відкласти народження дітей на другий план.

"Звичайно, у мене було б четверо дітей , - сказала вона. - Можливо, не заплановано, можливо, заплановано, можливо, і те, і інше. І немає нічого поганого в тому житті, яке я б вела".

Нагадаємо, що Селена Гомес забула Джастіна Бібера і віддалася продюсеру Ієрволіно просто на яхті: вода залетіла на всі щілини.

Раніше ми повідомляли, що Селена Гомес на своє 30-річчя стала "поганою с*чкою": без Джастіна Бібера, але з Тейлор Свіфт.