Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Олена-Крістіна знайшла у супермаркеті соковиті сезонні кавуни та зробила з ними фото, притиснувши до грудей. При цьому телеведуча променисто посміхалася, а її гарний настрій можна відчути буквально через екран.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

А ще артистка повідомила, що ці кавуни не херсонські, а імпортні, але запевняє, зовсім скоро це зміниться. А допоможуть із цим ЗСУ, які звільнять місто від російських окупантів та відновлять постачання.

"Ну, поки калібр мєлкуватий 🙈🙈🙈 Бо кавуни 🍉 не Херсонські 🤷‍♀️ Але це поки… Найкращі "агрономи" ЗСУ гарантують!😉💪🔱👊" - написала Лебідь.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Фанати погодилися з тим, що кавуни херсонські - найкращі, а ще розхвалили усміхнену телеведучу.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" розповіла про поганий знак для українців: "Ховає кінці у воду"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь поруч із нареченим Розенком показала, які очікування у неї не зійшлися з реальністю: "Пози з камасутри"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь знайшла нову подружку для Павла Розенка, Ельза - панянка на стилі: "Не претендує"