Відомий український хореограф та суддя телевізійних проєктів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці зі зірками" Влад Яма розповів про процес, який дарує йому максимальну насолоду. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх знімками з життя чи роботи. Нерідко він ділиться спогадами і навіть розповідає про власні переживання та думки.

Влад Яма. Фото: скрін youtube

На цей раз хореограф вирішила розповісти про заняття, яким почав займатися ще в юні роки, але воно досі приносить йому не лише заробіток, а й задоволення. Це, звичайно, танці.

Влад Яма поділився яскравим знімком із занять і відверто зізнався, що для нього танцювати це одне, але вчити інших пізнавати неймовірний світ танцю – задоволення зовсім іншого рівня.

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Викладати танці – особливе кохання! Почав робити це у 15 років, але досі отримую від процесу задоволення", - розповів Влад Яма.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".