Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка у червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Зараз Катерина Репяхова старанно працює над своєю власною справою – магазином дитячого одягу. Дівчина вже зняла потрібне приміщення, облаштувала його і вже приймає перші замовлення, а чоловік Віктор Павлік допомагає їй усіма силами.

Репяхова і Павлик з сином, фото з Instagram

В Insta Stories блогерка показала, який приємний сюрприз їй влаштував музикант. Він придбав симпатичні філіжанки рожевого та хакі кольорів, чайник, упаковку чаю і навіть стіл. Все це для того, щоб кохана дружина почувала себе комфортно. А він ще купив солоденькі тістечка на десерт.

"Чоловік продовжує робити мені приємності. Франковичу, щось тебе не впізнати", - зізналася дівчина.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Після Репяхова розкрила "задум" Павліка. Виявляється, він незабаром вилітає до Америки, і тому активно почав дбати про дружину, щоб порадувати її перед тривалої розлукою.

"Вже скучає", - написала Катерина.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Нагадаємо, Катя Репяхова готується до відкриття власної справи - без допомоги Віктора Павліка не обійшлося: "Вірю у світле майбутнє"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова відповіла, чи шкодує вона про заміжжя з Віктором Павліком: "У вас не все добре з головою"

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік забув про Рєпяхову та "зашекедимів" з молодою співачкою