Олівія Уайлд зосереджена на світовій прем'єрі фільму "Не хвилюйся, люба" на тлі чуток про напруженість на зйомках фільму, який вона зняла.

Декілька джерел раніше повідомляли Page Six, що Флоренс П'ю, яка зіграла головну роль у гарячо очікуваній психологічній драмі, була незадоволена тим, що під час зйомок Уайлд закохалася в іншого головного героя, Гаррі Стайлса.

Гаррі Стайлз з прапором України, скріншот з відео

Але інші джерела тепер кажуть, що Уайлд і Стайлз не виставляли напоказ свій процвітаючий роман, і більшість людей на знімальному майданчику не знали, що вони були разом.

"Олівія була суперпрофесіоналом - і вона, і Гаррі. Ми всі були здивовані, дізнавшись, що вони були парою, і навіть не усвідомлювали, що вони пара, поки ця новина не стала надбанням громадськості", - сказав один із інсайдерів.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Уайлд і Стайлз з'явилися разом, як пара на весіллі агента Стайлза Джеффрі Азоффа в січні 2021 року і досі набирають сили.

Уайльд і Стайлз разом з П'ю просуватимуть фільм на Венеціанському кінофестивалі наступного місяця

Інше обізнане джерело додало: "Ми знімали фільм у розпал коронавірусу. У всіх була робота, і ми були зосереджені на ній. Я точно не бачив Гаррі та Олівію один з одним!"

Незважаючи на те, що інсайдери кажуть, що колишній Уайлд, Джейсон Судекіс, відвідав знімальний майданчик "Любої", джерело сказало, що вони його не бачили, додавши: "Знімальний майданчик був суворо закритим для відвідувачів, оскільки ми були в розпал пандемії" .

Нагадаємо, що концерт улюбленця мільйонів Гаррі Стайлза скасували через стрілянину: кілька людей загинули.

Раніше ми повідомляли, що улюбленець мільйонів дівчат Гаррі Стайлз показав свою любов до України на весь світ: "Це наш прапор".