Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай поділилася з шанувальниками, для когось шикарною новиною.

Вона випустила 2-годинне інтерв'ю з усіма відомою телеведучою "1+1" Наталією Мосейчук. Раміна до війни не могла собі цього уявити, навіть мислити у подібному напрямі у неї не вистачало нахабства. Бо вона б точно злякалася. Адже Наталя набагато краще знається на політичних процесах України, шикарно володіє словом і сама досить рідко дає інтерв'ю будь-кому.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram

"Скажу відверто, якби це інтерв'ю було не під час війни, воно було більше про професійне та особисте, але війна формує власну повістку та актуальні питання. Що всередині: порівняння зі Скабеєвою та Андрєєвою, чому не кличе до себе Петра Порошенка, про Олега Винника та Софію Ротару", - пише Раміна Есхакзай у публікації.

Але, крім цього, ще багато чого вони обговорили, включаючи бенефіціарних власників телеканалу Оксану Марченко, Ігоря Суркіса та Ігоря Коломойського.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Не люблю Мосейчук, але зрозумійте, що з такими персонажами теж потрібно робити випуски", - пише один із користувачів.

Але подібний наратив є у багатьох повідомленнях через Наталію Мосейчук.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна побачила, як "люди" бояться повісток, евакуюючись з Донбасу: "Непогано живеться"

Як повідомляв "Знай.uа", Юлик, який не помітив Анджеліну Джолі, зазнав стресу через Наталію Мосейчук: "Я думала він заплаче"

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна назвала, скільки потрібно грошей, щоб утримувати красунь у себе вдома: "Охочих було б..."