Відома українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала неймовірно талановитого папугу, котрий виконав улюблену всіма українцями пісню. Відео знаменитість опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками, але дуже рідко радує фото чи відео з особистого життя. Актриса в основному ділиться важливою та корисною інформацією, а буває і чимось кумедним, щоб змусити шанувальників трохи посміхнутися та відволіктися від того, що відбувається.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Цього разу Вікторія Булітко захопилася папугою, який навчився співати, і не щось, а пісню, яка стала гімном опору українців російським окупантам. Так, птах майстерно виконав "Ой у лузі червона калина".

Папуга-патріот. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Зірку, мабуть, дуже зворушив ролик і вона вирішила порадувати трохи шанувальників, адже милуючись папугою-патріотом просто неможливо не посміхнутися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" поділилася спогадами, як просиділа до світанку з Русланою Писанкою: "Знаю, ти зараз закриваєш небо".

Також наш портал інформував, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" стала офісною богинею, натягнувши на себе все червоне: "Малість вмучена".

Крім того, ми писали, Павло Зібров обурений, чому Таїсія Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".