Українська гумористка, зірка "Ліги сміху" та "Жіночого кварталу" Олександра Машлятіна показала, як займається "нежіночою" роботою. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Багато українських артистів, у тому числі гумористи з перших днів російського вторгнення, роблять все, що в їх силах, щоб підтримати постраждалих і допомогти українським захисникам. Зокрема багато роботи роблять команди з "Ліги сміху", а також актори студії "Квартал 95" та Саша Машлятіна входить до їх числа.

Олександра Машлятіна. Фото: скриншот Instagram

Так, актриса показала, що у вільний час приділяє добрим справам – допомагає розбирати завали, ліквідуючи наслідки війни. На фото Саша Машлятіна позує, сидячи біля руїн будинку в Макарові, що на Київщині, який пережив окупацію. Варто відзначити, що носити тяжкість тендітній дівчині не дуже легко, але це для неї не перешкода.

"Це ми ворк, лайк укреініанс, а потім я трошки #sitlikeagirl", - підписала фото актриса "Жіночого кварталу".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".