Українська співачка Слава Камінська, яка донедавна була у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку власного блогу в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей

Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Через військові дії співачка була змушена виїхати до Бельгії. Як шанувальники вже спостерігали, з перших днів, як Слава виїхала за кордон, в неї почалася істерика. І це не, тому що їй страшно в інших країнах, їй було страшно робити все самій. раніше рішення з неї приймав її чоловік. Тепер все змінилося й Слава починає привикати до нового життя.

З того часу, як у Слави настало самосійне життя. Вона періодично тішить підписників своїми вчинками. так, вона показала наслідки великого літнього фестивалю. Всі вулиці буквально були посипані горами сміття після гостей, а на одному знімку співачка сиділа на брівці в оточенні цієї "краси", наче "королева звалища".

Слава Каминская, скриншот: Instagram

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Цього разу Слава вирішила приміряти вбрання, що обтягує. Куди саме вона зібралася, не уточнила. Проте вона опублікувала фото, на якому вона стоїть в ліфту, на ній чорні шорти та синя майка. Сама ж співачка не може визначитися, на кого вона більше схожа та питає у шанувальників:

"Гусениця або сарделька?"

У коментарях підписники зауважили, що сарделька звучить смачніше.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська виявила у чашці чай замість пива і впала у ступор: "Завис процесор"

Як повідомляв Знай.ua, Славу Камінську з "НеАнгелів" забули в "Колісі огляду": Слава Дьомін оцінив пригоду співачки

Також портал Знай.ua писав, що Слава Камінська розповіла про дивне бажання, яке в ній розгорілося: "Доїти корову та ридати"