Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв шокував заявою про те, що диктатор росії путін досяг свого, посіявши розбрат між українцями. Свідчення цьому – неймовірна кількість хейту, засудження та ненависті. Все це обертається саме усередині нашого народу.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Екстрасенс упевнений, це все через негативну енергію, яка буквально поглинула кожного українця. І це, за словами Гордєєва, безпосередньо впливає на результат війни. Він упевнений, що з такими темпами окупанти можуть і перемогу здобути, якщо зараз усе не припинити.

"Це енергія відчаю, болю, страждань. Пожирає всю цю енергію путін", - заявив Гордєєв.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Макс відповів, що з цим робити. Він упевнений, молитва може допомогти, адже вона очищає людину. А ще треба прийняти ситуацію, але якщо не виходить, тоді варто звернутися до психоаналітиків.

Екстрасенс закликав українців не нагнітати і припинити звинувачувати в чомусь оточуючих, включаючи зірок та його самого.

"Ганьба, що ви дозволили цьому негативу прийти у своє серце", - підсумував Макс.

Раніше ми писали про те, що Макс Гордєєв попередив, у які дати серпня окупанти можуть атакувати українців ракетами: "Будуть важкими для міст-героїв"

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Макс Гордєєв поділився прогнозом для росії на серпень: "Готуйтеся, буде капець"

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв передбачив стрибок курсу долара, чого очікувати українцям: "Це стовідсотково"