Акторка Ксенія Мішина стала гостею Григорія Решетника у проєкті "Як ти?". Там дівчина розповіла про те, які в неї стосунки з Еллертом, де її застала війна і як вона познайомила сина Платона з його справжнім батьком.

Наприкінці розмови Григорій Решетник вирішив не втрачати моменту і, оскільки серце Мішиної зараз вільне, дізнався у неї чи готова вона стати героїнею нового сезону шоу "Холостячка" знову.

Героїня "Холостячки" Ксенія Мішина, фото: СТБ

"Я думаю, що такого вже не буде. Але колись керівниця проєкту Ганна Каліна сказала, що це буде найкращий проєкт у моєму житті і я його згадуватиму. Я його постійно згадую. Це найпрекрасніші почуття, спогади такі. Це було щось і я повторила б... Коли ти живеш такою жінкою... І я думаю, що Саша Еллерт теж повторив би",- розмріялася Мішина.

На це Григорій Решетник відповів, що тоді фінал буде очевидним, адже вперше Ксенія обрала Олександра.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

На завершення програми був "Бліц", де Решетник запитав, що зробить Мішина одразу після перемоги України у війні з росією.

Знаменитості домовились, що тоді Ксенія прийде на шоу "Холостячка" і посміялися, але на прощання Григорій побажав їй, щоб її серце на той момент вже не було вільним.

Нагадаємо, що холостячка Ксенія Мішина ледь не загинула 24 лютого - опинилася в аеропорту о 4 ранку.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина зізналася, що разом з Олександром Еллертом жила в Буковелі: "Усі проблеми відійшли".