Легенда Spice Girls та модельєр Вікторія Бекхем висловила стурбованість тим, що її 10-річна дочка Харпер дорослішає, побачивши, наскільки жорстокими можуть бути люди у мережі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

48-річна зірка зізналася, що «налякана» тим, що Харпер дорослішає, і турбується про «жорстоких» тролей, які переслідують 10-річну дівчинку.

Модельєр сказала: «Харпер немає в соціальних мережах, так що нам поки нема про що турбуватися. Але бачачи, якими жорстокими можуть бути люди, так, це справді турбує мене. Вона у віці, коли її тіло почне змінюватися, але важливо переконатися, що ми багато спілкуємося як сім'я, і ​​вона оточує себе добрими друзями. Але це досить жахливо, я не можу брехати».

Вікторія Бекхем і Харпер: скрін посту в соцмережі

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Колишня поп-зірка каже, що завжди буде дбайливою матір'ю.

Вона сказала: «Ви хочете запропонувати свою підтримку і зробити все можливе, щоб допомогти їм. Але це змушує вас трохи нервувати, тому що, чи знаєте... ви ніколи не хочете, щоб хтось був чимось іншим, крім добрим і любив те, що роблять ваші діти».

Вікторія каже, що Харпер — її молодша дитина від чоловіка Девіда Бекхема, теж знущається з її колишніх вбрань Spice Girls.

Вона сказала Vogue Australia: «Насправді вона нещодавно сказала мені: «Мамо, я бачила кілька твоїх фотографій, коли ти була у Spice Girls, і твої спідниці були просто неприйнятними. Вони були надто короткими. Тоді Девід втрутився і сказав: «Звичайно, Харпер! Вони справді були». Я сказала: «Ти ніколи не носитимеш такі спідниці?» Вона відповіла: «Абсолютно ні». Подивимося».

Нагадаємо, Вікторія Бекхем показала струнке тіло у пікантній сукні.