За словами королівського письменника Дункана Ларкомба, герцог Сассекський виглядає людиною, яка незадоволена життям у добровільному вигнанні.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Повідомлялося, що герцог Сассекський щосили намагався пристосуватися до життя в США після переїзду в Лос-Анджелес у 2020 році після офіційного виходу з королівської родини.

І тепер, коли 37-річний Гаррі зайнявся одним зі своїх улюблених занять, мається на увазі, що він прагне того, чим він любив займатися у Великій Британії, можливо, це ознака того, що він сумує за поверненням у Блайті.

Він також спілкується з новими друзями, намагаючись пристосуватися до свого способу життя в Лос-Анджелесі в їхньому особняку вартістю 11 мільйонів фунтів стерлінгів у Монтесіто. Однак Меган робить все можливе, щоб допомогти йому почуватися комфортно, у тому числі підбадьорює його у грі у поло.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

Але королівський письменник Дункан Ларкомб сказав журналу Closer, що, на його думку, добровільне вигнання може вплинути на нього.

Він сказав: «Мені здається, він сумує за домом. Раптом Гаррі знову починає грати в поло і пити зі своїми новими друзями — усе те, чим він любив займатися у Великій Британії. Меган підбадьорює його в кулуарах, допомагаючи створити для нього ідеальне життя в Лос-Анджелесі, щоб виправдати те, від чого він відмовився у Великій Британії. Але щось, здається, йде не так. Гаррі виглядає нещасним. Він живе там, у добровільному вигнанні, а Гаррі дуже товариська людина. Іноді він повинен ставити питання, чи коштувало того все, від чого він відмовився».

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram

Ці побоювання були висловлені два роки тому, невдовзі після того, як вони переїхали до Каліфорнії, і інсайдер повідомив, що все гаразд! Журнал повідомляв: "Він проходить через те, що зазнали б багатьох людей, коли вони роблять такі масштабні зміни в житті — лише на значно більшому рівні. Меган турбує, що якщо Гаррі не почне позитивніше ставитися до їх вирішення, вони зрештою пошкодують про свій життєвий вибір"".

Нагадаємо, королівські експерти висміяли принца Гаррі на фоні Маган Маркл.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, як Меган Маркл хоче стати президентом США.