За словами Інгрід Сьюард, Меган Маркл знадобилося лише чотири місяці, щоб змусити свого «загіпнотизованого» майбутнього чоловіка полюбити її з повною відданістю.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Меган Маркл таскала принца Гаррі «як королівського тюленя» протягом чотирьох місяців після знайомства з ним, стверджує провідний біограф королівської родини.

Майбутні герцог та герцогиня Сассекські тримали свої стосунки у секреті після того, як зустрілися навесні 2016 року.

Потім вони стали надбанням громадськості на Хелловін того ж року, і Інгрід Сьюард — редактор журналу Majesty, яка написала книги про найвищих членів королівської сім'ї, — заявила, що Меган «рухалася зі швидкістю блискавки», щоб зачарувати Гаррі.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram

Сьюард сказала, що американська актриса швидко зрозуміла, що Гаррі був «цілком загіпнотизований» нею.

Виступаючи після виходу своєї книги «Принц Філіп: людина свого століття в 2020 році», Сьюард сказала: «Боже Всемогутній, Меган дійсно рухалася зі швидкістю блискавки. Це було швидке залицяння, досить швидке. Я не люблю її за це, але я захоплююсь нею за те, що вона змогла запакувати так багато за такий короткий час. Гаррі повністю загіпнотизований нею, він би пішов за нею на край землі, це моє почуття. Він одержимий. Його тягають у себе, як королівського тюленя. І Меган доводиться триматися за Гаррі, бо він її головна страва — інакше хто вона, як не старлетка?"

Пані Сьюард також сказала, що принц "виправдав" образ рудоволосої "запальної людини", але насправді він "дуже чутливий".

Нагадаємо, у мережі розповіли про плани Меган Маркл стати президентом США.