Барабанщик Blink 182 Тревіс Баркер був доставлений в лікарню після того, як його забрали на ношах в машину швидкої допомоги разом з дружиною Кортні Кардашьян.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Тревіс Баркер був доставлений до лікарні через невідому проблему зі здоров'ям.

Вчора (28 червня) 46-річний барабанщик Blink 182 прибув до медичного центру Cedars-Sinai на носилках разом зі своєю дружиною Кортні Кардашьян.

Молодята вперше з'явилися в лікарні Вест-Хіллз вчора вранці через проблеми зі здоров'ям, які відчував Тревіс, але пізніше були переведені.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

В даний час невідомо, в якому стані знаходиться Тревіс і яка невідкладна медична допомога привела його в лікарню.

Увечері 16-річна дочка Тревіса з Алабами звернулася до своєї історії в Instagram і написала: «Будь ласка, надішліть свої молитви», але не поділилася іншими подробицями.

Сторіс Кортні Кардашьян: скрін

Вчора ввечері музикант також сам відправився в Твіттер і попросив молитов, коли написав: «Боже, спаси мене».

Шанувальники тут же набралися коментарів і побажали зірці всього найкращого, написавши: "Що сталося? Він поїхав на швидкій в одну лікарню, а вони відправили його в іншу. Сподіваюся, з ним все буде в порядку".

Побоювання з приводу здоров'я Тревіса виникли лише через місяць після того, як він одружився на 43-річній зірці реаліті-шоу на інтимній церемонії в Італії.

Пара була оточена своєю близькою сім'єю, коли вони зв'язали себе узами шлюбу в романтичній обстановці на відкритому повітрі, яка проходила на узбережжі італійської Рив'єри в Портофіно.

Нагадавши, Кім Кардашьян показала свій новий імідж.