Знаменита і легендарна американська актриса кіно і телебачення, продюсер, всім добре відома Джулія Робертс недавно була згадана в соціальній мережі. Українцям вирішили нагадати про культові фільми за участю зірки.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «Зірковий шлях» в Instagram.

Варто нагадати, що першим успіхом Джулії Робертс в кіно стала роль у фільмі «Сталеві магнолії», за яку вона отримала премію «Золотий глобус» і номінацію на премію «Оскар» за «кращу жіночу роль другого плану» в 1990 році.

Джулія Робертс, фото: Instagram

"Фільми з Джулією Робертс, які ВАРТО побачити. Зберігайте собі, щоб не загубити. Який ваш улюблений? Діліться в коментарях", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Багатомільйонні шанувальники американської знаменитості не змогли пройти повз даного поста. Люди не стали мовчати і почали писати свої відгуки під постом з фільмами Джулії.

Джулія Робертс

"Вона до кар'єр кур'єри акторки працювала касиром в Макдональдс", "Мачуха", "Замість Білосніжки я б додала "Ерін Брокович", або "Стальні магнолії"", "Їсти, молитися, кохати не сподобався. Якби не читала книги, то нічого б не зрозуміла. А так актриса подобається, і фільми з нею гарні", "У ліжку з ворогом, Їсти, молитися, кохати, Сталеві магнолії, Красуня, Мачуха, Ерін Брокович Чудова акторка", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів з Instagram

Скріншот коментарів з Instagram

Скріншот коментарів з Instagram

Нагадавши, у мережі показали, як зараз виглядає Джулія Робертс.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали Джулію Робертс в купальнику.