Хлоя Кардашян пожартувала над Кім, побачивши нову фотосесію SKIMS, всього через кілька днів після того, як її старша сестра адаптувала боді, щоб додати великі ластовиці.

Дану новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Хлої Кардашян висміяла інтимні місця своєї сестри Кім в соціальних мережах.

Хлої пішла в Instagram, щоб пожартувати над своєю старшою сестрою, після того, як побачила нову фотосесію SKIMS, де вона адаптувала боді зі свого модного асортименту.

Телезірка Хлої відреагувала на вражаючий знімок Кім, де вона показала коригуючу білизну SKIMS, на новій фотографії, якою поділилася мама Кріс Дженнер.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

На сміливому знімку область промежини Кім була покрита парою метеликів того ж кольору, що і наряд, а кроп-топ виблискував натяком на груди.

Коли вона рекламувала бренд своєї дочки, підпис Кріс читав: "Кім просто скинула свій новий комплект для сну @SKIMS. Купуйте прямо зараз в 4 кольорах і розмірах від XXS до 4X на SKIMS.COM@kimkardashian".

Засновник Good American Хлої не зміг пройти повз ланцюжок метеликів, що прикрашає промежину її сестри, і звернулася в розділ коментарів, щоб запитати про це.

"Чому метелики на ній [котячі смайлики]", - пожартувала вона.

Невеликий джайв Хлої стався після того, як Кім оголосила, що її модний бренд SKIMS працює над розширенням області промежини своїх виробів, щоб задовольнити потреби тих, хто вважає за краще більш закритий одяг.

Під час епізоду The Kardashians Хлої розкритикувала Кім за економію на тканинах навколо "піхви" її боді.

"Піхві потрібно трохи більше тканини, просто трохи ширше, і для всіх вас, маленьких с*чок, яке це має значення?", - Хлої сказала Кім на обіді під час квітневого епізоду, після того, як саркастично запитала, чи було це творіння призначене для того, щоб "просто прикрити кл*тор".

Після того, як Хлої зробила коментарі, здавалося, що бізнес-леді Кім послухалася поради і додала більше тканини в свої вироби.

Нагадавши, Кім Кардашьян показала свою нову зовнішність.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Хлої Кардашьян показала свою натуральну зовнішність.