Зірка Instagram і модель Демі Роуз Моубі розповіла про кількість небажаних знімків, які вона отримує від порушених користувачів Instagram, оскільки у неї майже 20 мільйонів підписників.

Відповідну публікацію Демі Роуз оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

27-річна модель сказала, що переважна більшість фанатів демонструють свою любов, але деякі надсилають небажані знімки своїх інтимних місць.

Грудастій красуні також доводилося відбиватися від повідомлень від сталкерів, а інші ображали її приятеля-гея, якого вони помилково вважали її чоловіком.

У моделі майже 20 мільйонів підписників в соціальних мережах, і вона завалена повідомленнями.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Знаменитість соціальних мереж сказала: "Іноді ви отримуєте дійсно цікаві повідомлення, як ніби вони просто заявляють про свою любов до вас. Це ніби як стало нормальним насправді. Там чортові картинки і сталкери. Вони думають, що мій найкращий друг-гей одружений на мені, і посилають про нього образи. Типу: "Боже мій"".

Демі розповіла подкасту Dirty Mother Pukka, що вирішила підписатися на таких, як Карді Бі і Кріс Браун, запустивши обліковий запис OnlyFans, але тільки з неявної наготою, яку вона контролює.

Вона сказала: "Мої фанати давно хотіли цього, тому я подумала: "Добре, якщо я приєднаюся, я поверну їм щось". Я займаюся моделюванням вже дуже давно. Я не показую ніяких інтимних місць".

Демі нещодавно пішла в Instagram, щоб взяти участь у відвертих питаннях і відповідях, де вона розповіла про своє особисте життя і про те, чи була вона таємно заручена.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Демі Роуз грайливо показала, що у неї під халатиком.