Дженніфер Еністон піддалася нападкам в мережі з боку розгніваних фанатів після того, як заявила, що Інтернет дозволив таким людям, як Періс Хілтон, прославитися «за те, що вони практично нічого не роблять»

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

53-річна голлівудська зірка висловилася в записаному на плівку інтерв'ю для Variety з актором Pam & Tommy Себастьяном Стеном, 39 років.

Пара обговорювала витік секс-запису Памели Андерсон і Томмі Лі в 1995 році, на якій був заснований серіал стена на каналі Hulu.

Адам Сендлер і Дженніфер Еністон

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Розмірковуючи про інцидент, Еністон сказала: "Це було саме в той час, коли Інтернет дійсно сформував нову культуру про те, як люди стають знаменитими. Актриса, яка отримала премії "Еммі" і "Золотий глобус", використовувала приклади Періс Хілтон і Моніки Левінські, щоб описати знаменитостей, чия слава сформувалася завдяки розвитку Інтернету. Ця річ, коли люди прославляються тим, що в основному нічого не роблять, але мають ці неймовірні кар'єри. А потім жіноча репутація ... я маю на увазі — Періс Хілтон, Моніку Левінські і все таке", — сказала вона.

Приватне секс-відео, в якому беруть участь Періс Хілтон та її тодішній хлопець рік Саломон, викликало суперечки, коли він просочився в Інтернет у 2004 році.

Тим часом, 24-річний стажист Білого дому Левінські був залучений в сексуальний скандал з тодішнім президентом Біллом Клінтоном в 1998 році після того, як його відносини з нею стали надбанням громадськості.

Періс Хілтон, фото: Instagram

Еністон, зірка "Нестерпних босів", додала: "Мені так пощастило, що ми трохи спробували індустрію до того, як вона стала тим, чим вона є сьогодні... більше стрімінгових сервісів — ви відомі з TikTok, ви відомі з YouTube, ви відомі з Instagram. Це майже розбавляє роботу актора".

Нагадавши, Дженніфер Еністон розповіла про стосунки з Бредом Пітом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Еністон стала продавцем батончиків.