Карколомна американо-мексиканська актриса хизувалася своєю фігурою під час романтичної відпустки на яхта зі своїм чоловіком, французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Голлівудська красуня Сальма Хайек показала, як неймовірно молодо вона виглядає під час казкової подорожі на яхті зі своїм чоловіком.

55-річна актриса була відображена в сексуальному бузковому бікіні, яке ідеально демонструвало її підтягнутий живіт і стрункі ноги.

Вона позувала, танцюючи на столі, а її хитрий чоловік Франсуа-Анрі Піно ніжно дивився на неї.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Сальма Хайек

Її шанувальники теж не могли насититися після того, як вона розмістила забавні знімки в Instagram, назвавши її «приголомшливою» і «красивою».

Сальма була одружена зі своїм французьким чоловіком-мільярдером протягом 15 років і раніше критикувала критиків за те, що вона була з ним тільки через його гроші.

Актриса будинку Gucci сказала: "Впевненість у собі, його очі, він такий красивий і чарівний. Коли я вийшла за нього заміж, всі говорили: "О, це шлюб за розрахунком, вона вийшла за нього заміж через гроші". Я така: "Так, як завгодно... думайте, що хочете".

У подкасті Дакса Шепарда Armchair Expert вона додала: "15 років разом, і ми сильні в любові. І я навіть не ображаюся, я така: "Так, як завгодно".

Сальма і Франсуа-Анрі одружилися в День святого Валентина у Франції в 2009 році, у них є дочка Валентина, 14 років.

Раніше вона говорила про те, що їй не давали ролі через те, що вона мексиканка, зокрема, вона грала кохану Харрісона Форда.

Нагадаємо, що Сальма Хайєк показала, як вітала Ченніг Татума з днем народження.